mobilier lemn masiv

Despre noi

Istoric

În anul 1993, totul a plecat de la doi oameni pasionați de transformarea lemnului într-un mobilier aparte care să își păstreze valoarea și relevanța peste ani. Astfel în căutarea modului perfect de a transforma lemnul masiv natural în mobilier de o eleganță mereu actuală, a luat naștere Lidar – atelier specializat în crearea și modelarea lemnului în artă. Cu timpul echipa s-a mărit prin alăturarea tot mai multor membri valoroși cu ajutorul cărora, astăzi, mobilierul din lemn masiv Lidar înfrumusețează multe spaţii decorate cu rafinament.

Calitate

Înainte de toate, Lidar reprezintă promisiunea calității si a atenției la detalii. Aceste atribute fac ca mobilierul nostru să își mențină relevanța și standardul de calitate, fie că vorbim despre aspectul cald şi primitor al mobilierului masiv de odinioară sau de variațiuni moderne care se îmbină armonios cu principiile designului actual. Varietatea de modele și de tehnici sunt principalii factori care ne-au permis să creştem mereu standardul produselor noastre și să ne deosebim pe piață.

Rafinament

Pentru a reda toate calitățile lemnului și de a-i scoate în evidență noblețea și expresivitatea, e nevoie de oameni cu talent, experimentați care sunt pasionați de munca și rezultatul care iese din mâinile lor. Grija aproape excesivă la detaliu ne ajută ca în mod constant să putem păstra nivelul de rafinament și un mobilier durabil, unic.

Unicitate

Mobilierul marca Lidar se găsește atât în serie limitată cât și în serii de producție largă apreciate deopotrivă pe piaţa de mobilier din România cât şi din străinătate. Cu toate acestea fiecare proiect este unic și are propria personalitate. Varietatea de esenţe folosite, iscusinţa meşteşugului, cât și încadrarea în stil și designul ornamentațiilor, ne fac să spunem că fiecare piesă de mobilier scoasă din atelierul nostru este unică și poartă amprenta mâinilor care le-au făurit.