mobilier din lemn masiv la comanda

Serviciile Noastre

Mobilier special adaptat
cerințelor tale

Consultanță Specializată

Punem preţ pe designul de calitate al produselor noastre, care să respecte în acelaşi timp caracterul estetic al spaţiilor pentru care sunt destinate. De aceea vă punem la dispoziție experiența și expertiza noastră pentru ca produsul final să fie pe măsura aşteptărilor voastre și pentru a se putea încadra în contextul arhitectural în care va sălășui.

Proiectare Mobilier

Odată cu conturarea nevoilor și a viziunii pentru mobilier, proiectarea este urmatorul pas important în atingerea rezultatului dorit. Specialiştii noștrii vor îmbina armonios recomandările de specialitate cu viziunea și solicitările dumneavostră astfel încât să rezulte un produs bun care să respecte toate standardele de funcționalitate și eleganță.

Transport și Montaj

Deoarece vrem ca mobilierul dumneavoastră să ajungă la destinaţie în stare perfectă şi să fie montat corespunzător, echipa noastră asigură transportul şi montajul produselor.  Nu mai trebuie să vă mai faceți griji în privinţa pieselor de gabarit mare, sau a neglijenței transportatorilor sau a curierilor, serviciile noastre acopera și acest aspect.

Producție Mobilier

Ne străduim să oferim soluţia cea mai potrivită, din punct de vedere practic şi estetic. Nu facem compromisuri calitative, ci garantăm flexibilitate şi soluţii personalizate pentru producția de mobilier sau restaurarea pieselor de mobilier din lemn masiv, comisionate de orice tip de client pentru spaţii de orice natură (locuinţă, ansamblu rezidenţial, spaţii publice sau private).

Întreținere Mobilier

Produsele noastre beneficiază de o garanție de cațiva ani de zile, aplicabilă din momentul semnării procesului verbal de recepţie a produsului. Dar pentru menținerea aspectului pe un termen îndelungat oferim şi serviciul de post-garanţie pentru mobilierul care necesită un termen de garanţie mai mare. Deasemenea în caz de evenimente neplăcute asigurăm verificări tehnice periodice, sau lucrări de reparații și întreținere mobilier.

Garanția Lidar

“Adevărata răsplată a muncii noastre este ca fiecare client să fie cu adevărat mulţumit de achiziţia făcută şi să se bucure de mobilierul Lidar timp îndelungat.”